Bedrijf Producten Veiligheidsfiches Levering en verdelers Promoties
Industriële gassen en gassen voor de voedingsnijverheid
Medische gassen en medisch materiaal
Droogijs en waterijs
Lasapparatuur en toebehoren

Door koolzuursneeuw hydraulisch samen te persen verkrijgt men het zogenaamde "droogijs" (-78,5 °C). Droogijs dankt zijn naam aan de eigenschap die het heeft dat er na verdamping geen residu overblijft. Het droogijs sublimeert van vaste vorm naar gasvorm. Zo wordt noch het gekoelde product, noch de verpakking aangetast.
Droogijs heeft een grote koelcapaciteit en is reuk- en smaakloos. Bovendien is het bacterie- en kiemvrij.
IJsfabriek Strombeek biedt u droogijs aan onder de volgende vormen:

CO2-pellets
CO2-pellets worden gebruikt voor bewaring en vervoer van diepvriesproducten , zowel voeding als niet-voeding (biomedische en farmaceutische producten). Het wordt eveneens aangewend voor het verkrijgen van "wolk"-effecten.
CO2-pellets worden geleverd in plastic zakken, piepschuim dozen of in geïsoleerde huurcontainers.

Straalkorrels
De fijnere, kortere versie van CO2-pellets wordt als straalmiddel gebruikt voor milieuvriendelijke reiniging van zwaar verontreinigde oppervlakken en machineonderdelen. Eveneens vindt het zijn toepassing in de voedingsindustrie waar reiniging van bakvormen, transportbanden en dergelijke kan plaatsvinden zonder dat een residu wordt achtergelaten.
Straalkorrels worden geleverd in geïsoleerde huurcontainers al dan niet in aparte tonnetjes.

Droogijs-schijven
Dit zijn schijven van 120x120x25mm van ongeveer 500 gr per stuk. Droogijs-schijven kennen hetzelfde toepassingsgebied als CO2-pellets, maar zijn voor bepaalde sectoren practischer in gebruik wegens hun individuele verpakking.
Droogijs-schijven zijn verkrijgbaar per 10 stuks, individueel verpakt in een doos.

!!!! Droogijs kan brandwonden veroorzaken bij het aanraken ervan. Gelieve steeds de nodige beschermingsmiddelen bij de hand te hebben en zich steeds aan de veiligheidsvoorschriften op de verpakking te houden. !!!!!

Analyse certificaten Contact Jobs Francais English Deutsch
made by Flock Design Home